Решението на ръководството на Манчестър Юнайтед да поднови договора на мениджъра Ерик тен Хаг може да означава край за кариерата на Маркъс Рашфорд в клуба, твърди The Sun. Изданието съобщава, че отношенията между нападателя нидерландския специалист са сериозно влошени.

Въпреки взаимните различия, клубните шефове са решили да продължат сътрудничеството си с тен Хаг, което означава, че Рашфорд ще бъде този, който ще трябва да напусне.

„Червените дяволи“ очакват да получат около 80 милиона паунда за Рашфорд, който е юноша на клуба. Сериозният спад във формата му през последния сезон е бил толкова сериозен, че  от Юнайтед дори са готови да го продадат и за 60 милиона паунда. Слабото му представяне доведе и до това той да не бъде включен в националния отбор на Англия за Европейското първенство.

Следващия понеделник 26-годишният Рашфорд трябва да се върне на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед. Очаква се в началото на седмицата той да проведе разговор с Тен Хаг, но според информациите, за момента бъдещето му извън „Олд Трафорд“ изглежда все по-вероятно. Усилено се говори, че интерес към него проявава френският шампион Пари Сен Жермен.