Отборът на Манчестър Юнайтед си е харесал дуото от Милан Джанлуиджи Донарумма и централния защитник Алесио Романьоли. Двамата, които са представяни от супер-агента Мино Райола, са в радара на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

„Червените дяволи“ ще са в търсене на нови класни попълнения през лятото, за да може тимът да се превърне в основен претендент за титлата през следващия сезон.

Давид де Хеа и Дейн Хендерсън са двамата основни вратари в отбора, които се борят за титулярното място под рамката на вратата. В същото време Виктор Линдельоф и Ерик Баи така и не могат да докажат, че заслужават място до капитана Хари Магуайър в центъра на защитата.

„Червените дяволи“ бяха свързани с редица защитници в последните месеци, включително Даю Упамекано, който обаче ще премине в Байерн Мюнхен, както и неговия съотборник в Лайпциг - Ибрахима Конате. Вратарят на Атлетико Мадрид Ян Облак пък е едно от имената, които се спрягат за заместник на Де Хеа.

Според „Il Milanista“, английския тим следи вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума и централният бранител Алесио Романьоли. Стражът има договор само до края на сезон. През този сезон той има девет „сухи“ мрежи в Серия А. Междувременно Романьоли има контракт до лятото на 2022 година, но може да бъде продаден в края на сезона.

Смята се, че 26-годишният бранител е разочарован от липсата на игрово време в последните мачове на „росонерите“. Той може окончателно да загуби титулярното си място в състава, ако Милан откупи Фикайо Томори от Челси през лятото.