Играчите на Ювентус вече са обратно в Торино и се подготвят да рестартират своя тренировъчен режим. Единствено обаче е ясно, че Адриен Рабио не е в италианската страна, като е във Франция и няма амбиции да продължава да играе за „бианконерите”.

Халфът, който вече си навлече проблеми с бившия си клуб – ПСЖ, намери начин за кратък период от време да си създаде врагове и при „старата госпожа”. Лично е предявил желание да напусне „Ювентус Стейдиъм” в края на сезона, твърди Corriere dello Sport. Неговата майка – Вероник, която го представлява в преговорите му търси нов клуб, който да се помещава в английската Висша лига. Причината е, че само отбори от Премиършип ще могат да споделят изискванията на играча, що се отнася за заплати.

Getty Images
18 снимки

Един от отборите, които може да се опита да привлече халфа, е воденият от Карло Анчелоти – Евертън. Очакванията са обаче след пандемията от коронавирус заплатите в спорта да намалеят значително.

Рабио не е титуляр в Юве, като не може да се пребори с Блес Матюиди за своето място, като Матюиди навърши 33-годишна възраст на 9-и април.