Звездата на Лестър Джеймс Мадисън сподели, че ще се чувства на точното място в настоящия си клуб, подсказвайки, че за момента няма да търси трансфер в Манчестър Юнайтед. 

Атакуващият полузащитник е сред основните цели на мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. Самият Мадисън обаче изглежда, че е отдаден да продължи пътешествието си на "Кинг Пауър Стейдиъм", изтъквайки колко добре се чувства в клуба.

"Ако погледна къде бях преди 4 години, под наем в Норич и Абърдийн, а сега играя всяка седмица във Висшата, то няма от какво да се оплача. Това беше моята голяма цел", започна англичанинът пред клубната телевизия на "лисиците".

"Подобни събития и периоди като настоящия може да накара човек да погледне ретроспективно на живота си. Горд съм с постигнатото до момента и гледам напред. Последните две години бяха изключително бурни за мен и се насладих на всяка секунда. Чувствам се у дома си в Лестър. Чувствам се напълно като част от обстановката и съм изключително щастлив", завърши Мадисън.