Андреас Кристенсен е една от основните мишени на Интер през лятото, но според информации на Апенините защитникът на Челси е близо до присъединяване към Барселона като свободен агент.

Датският национал знае, че настоящият му договор на „Стамфорд Бридж“ изтича в края на сезона и има право да подпише предварителен договор с всеки друг клуб преди безплатен трансфер през лятото.

Интер планира да промени защитния си вал през лятото, като Стефан де Фрай може да напусне клуба, защото има само една оставаща година от договора си. „Гадзета дело Спорт“ съобщи, че Кристенсен е една от основните цели на „нерадзурите“ през лятото, но Барселона изглежда е на ръба да осигури 25-годишния футболист.

Според Diario Sport, Кристенсен е „близо до подписване“ на четиригодишен договор с гранда от Ла Лига. Преговорите между двете страни продължават от няколко месеца и се съобщава, че обкръжението на играча е постигнало устно споразумение с Барселона.

Грандът от Милано и каталунците се борят и за подписа на Франк Кесие, но отново изглежда, че „лос кулес“ водят в надпреварата за подписване на котдивоареца.