Звездата на Тотнъм Хари Кейн поставил важни изисквания на боса на Реал Мадрид Флорентино Перес, за да заиграе в Кралския клуб. Това твърди Diariogol.com, който се позовава на свои източници, които не пропускат да вметнат и за добрите отношения между президента на „белите“ и големия шеф на „шпорите“ Даниел Леви.

Слуховете са, че Кейн пожелал да му се гарантира титулярно място в „белия балет“ и нещо повече иска да бъде звезда в редиците на испанския гранд. Всичко това, навежда на мисълта, че е вероятно Карим Бензема да напусне клуба, разсъждават от Diariogol.

На следващо място, Кейн обявил амбициите си за спечелване на „Златна топка“ и изисквал Мадрид да работи в тази насока и в негова полза.

Топ 5 от головете на Хари Кейн

Почетино: Кейн може да бъде Тоти за Тотнъм

Не на последно място, според написаното, английският национал пожелал да бъде нареден сред най-добре платените в испанския гранд.

Хари Кейн, към когото интересът на Реал датира от доста време насам, е сред основните фигури в състава на Тотнъм. Нападателят е и водещ голмайстор във Висшата лига с 18 попадения. 

Почетино: Ако Кейн поиска да си тръгне като Бейл, или Модрич...