Бившият нападател на Атлетико Мадрид Диего Форлан реши да даде съвет на настоящата звезда на „дюшекчиите” Антоан Гризман. Уругваецът коментира, че Гризман трябва много добре да обмисли добре евентуалния си трансфер в Манчестър Юнайтед.

Форлан определено е човек, който знае какво говори, тъй като в дните си на активен футболист също носи екипа на „червените дяволи”. Там обаче събитията не се развиха добре за него, а кариерата му потръгна сериозно едва когато той се премести да играе в Испания.

В Атлетико чакат Гризман да оправдае усилията от лятото

В момента Гризман продължава да бъде спряган за трансфер в Юнайтед, който го искаше настойчиво още през лятото. Предвид трансферното вето, наложено от ФИФА над Атлетико, френският национал постъпи кавалерски и реши да остане, макар че към момента представянето му е видимо по-слабо.

„Антоан е добър футболист. Той ще пасне във всеки клуб”, коментира Форлан пред английската преса. „Юнайтед в момента става все по-силен и по-силен. Те се справят наистина добре във Висшата лига на Англия.”

Барселона започва операция "Гризман"

„Сделката ще бъде трудна. Гризман играе за добър отбор, живее в страхотен град като Мадрид. Наистина не зная.”

„Ако тази възможност действително е налична пред него, това ще бъде тежък избор. Юнайтед от своя страна е огромен клуб, така че не знам. Всичко зависи от Гризман”, добави Форлан.