Ръководството на Атлетико Мадрид очаква в най-скоро време солиден отговор на терена от звездата си Антоан Гризман, пише вестник „АС”. Според мадридският ежедневник шефовете са на мнение, че французинът дотук се изявява отчетливо под нивото си.

Челси посяга към Антоан Гризман

През уикенда „дюшекчиите” спечелиха витални три точки в трудното гостуване срещу Депортиво Ла Коруня. Макар че Гризман остана на терена до 80-ата минута, той бе почти незабележим с изявите си. Очевидно е, че той не се наслаждава на най-успешното начало на кампания в кариерата си.

Босовете на Атлетико очакват в най-кратки срокове играчът да защити статута си на звезда, заради който бяха положени сериозни усилия да го задържат през лятото. Тогава Манчестър Юнайтед много настояваше за привличането на френския национал. Все пак шефовете не виждат причини все още да се говори за криза, затова ще запазят търпение още известно време.

Барселона стартира операция "Гризман"

В момента 26-годишният играч е най-скъпоплатеният в отбора на Атлетико и със сигурност трябва да оправдае този факт с изявите си. Треньорът Диего Симеоне изпрати ясно послание преди двубоя с Депортиво, заявявайки, че Атлетико не разполага с играч, който сам да печели мачовете.

Досега през кампанията Гризман има 13 мача и едва 3 гола за Атлетико във всички турнири.