Високите изисквания за заплата на Антонио Рюдигер може да му изиграят лоша шега. След като преди няколко се появи информация, че отборът на Барселона се е отказал от услугите му, сега още един клуб изглежда няма да го вземе в редиците си. Става дума за италианския Ювентус.

Германският защитник, който има договор само до края на сезона и става свободен агент през лятото, е един от най-желаните играчи и повечето европейски грандове имат интерес към него. Футболистът обаче постави доста високи финансови изисквания към кандидатите за подписа му, което попречи и на настоящи му тим Челси да го обвърже с нов контракт.

Gulliver/GettyImages
64 снимки

Постепенно обаче и останалите кандидати за подписа му започват да се отдръпват. Поредният такъв е именно Ювентус, пише „Corriere Torino“.

„Бианконерите“ доскоро бяха считани за един от най-сериозните кандидати за Рюдигер. Предложената от торинци заплата към защитника обаче е с 3 милиона евор по-ниска от изискванията на играча. Тепърва двете страни трябва да уточнят и какъв ще бъде бонусът на германеца при подписване, както и сумата, която ще получи неговият агент, която няма да е по-малка от 2-3 милиона евро.

По този начин вариантите пред германеца постепенно започват да намаляват. Към момента той все още е в плановете на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.