Футболистът на Челси Кристиан Пулишич е започнал преговори с италианския гранд Ювентус за евентуален трансфер за сумата от 31 милиона паунда. Смята се, че американското крило е имал лоши отношения с бившия мениджър Томас Тухел, преди германецът да напусне, и очевидно все още има желание да си  тръгне от „Стамфорд Бридж“ въпреки назначението на Греъм Потър.

Пулишич впечатляваше на моменти през четирите си сезона в Лондон, но се бореше с контузии и не успя да се наложи като редовен титуляр. Сега „Calcio Mercato“ твърди, че Ювентус е влязъл в контакт с Пулишич, който има желание да премине в Торино от известно време.

Изданието също така пише, че Челси иска 31 милиона паунда за 24-годишния футболист, въпреки относителната му липса на игрово време този сезон. Пулишич стартира само веднъж във Висшата лига този сезон. Той редовно се появяваше като резерва под ръководството на Тухел, но остана неизползвана резерва в дебюта на Потър досега.

Ювентус пък привлече Анхел ди Мария през лятото с договор само за един сезон. На този етап не е ясно дали аржентинецът ще преподпише, затова „биаконерите“ искат да са подготвени и да имат вариант с друг играч за атаката, ако ветеранът реши да си тръгне.