Арсенал остава една от най-възможните дестинации за Джеси Лингард, който по всяка вероятност ще напусне Манчестър Юнайтед идния трансферен прозорец. Последният месец се носят слухове, че наставникът на "червените дяволи" - Оле Гунар Солскяер, е загубил вяра в Лингард и смята да го пробута в края на сезона. 

Според "The Athletic" е много вероятно англичанинът да се озове на "Емирейтс", особено ако "топчиите" не успеят да привлекат Дани Себайос за постоянно. 

Наскоро Лингард бе похвален от съотборника си Пол Погба, който заяви, че 27-годишното крило е страхотен играч, който винаги отбелязва голове в "големите мачове". Статистиката на Лингард сочи, че има 2 отбелязани гола и 2 асистенции в 35 срещи през този сезон. През цялата минала година Лингард не успя да отбележи нито едно попадение, а с идването на Бруно Фернандеш съвсем отиде в периферията на тима. 

Междувременно, Себайос впечатли Микел Артета, но се очаква футболистът да предпочете Реал Бетис пред "артилеристите", което отваря вратата широко за Лингард.