Интер потвърди: Севиля няма пари за Йоветич

Ръководството на Интер в лицето на техническия координатор Валтер Сабатини потвърди пропадането на преговорите със Севиля за продажбата на Стеван Йоветич. Босът заяви, че испанците така и не са успели да удовлетворят финансовите претенции на клуба.

През януари „нерадзурите” пратиха черногорският национал под наем на „Рамон Санчес Писхуан” за 6 месеца, като клубовете включиха и опция за откупуване на стойност 14 милиона евро. Андалусийци искаха да минат тънко и да платят само 10 милиона евро, което се видя твърде малко на италианците.

Севиля много иска, но не може да си позволи Йоветич

„Не и не, Севиля няма да вземе Йоветич”, коментира Сабатини. „Не приехме тяхната оферта, уведомих ги преди малко. Сумата е твърде малка, няма как да постигнем споразумение при тези условия”, добави той.

В същото време агентът на Йоветич прие спокойно позицията на Интер, където клиентът му малко или много е ненужен. „В определена степен разбирам Интер. Те включиха опция за откупуване. Изведнъж обаче те биха се оказали в положения, където трябва да обясняват защо са занижили исанията си към играч, който има голям потенциал на пазара. Няма логика в това. Говорих със Сабатини и той беше ясен. Севиля не могли да увеличат офертата си? Е, значи всичко приключва. Във футбола винаги ще има достатъчно предложения до Йоветич”, заключи Фали Рамадани.

Витоло: При добра оферта, мога да напусна Севиля

„Стеван щеше да се радва да остане в Севиля, но сам разбира, че без споразумение между двата клуба, това е невъзможно. Когато отидохме в Испания, той се съгласи да намали заплатата си с 15 процента, за да се стигне до трансфера”, добави Рамадани.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Севиля Интер Стеван Йоветич

Трансфери