Считаният за толкова сигурен трансфер на полузащитника Рамирес в Интер може да се провали грандиозно. Макар че преотстъпването трябва да се случи от Дзянсу Сунинг, който се държи от същите босове, управляващи и „нерадзурите”, двата клуба не могат да стигнат до консенсус.

Рамирес трябваше вече да е пристигнал в Интер

За никого не е новост желанието на 30-годишния Рамирес отново да се върне на европейската футболна карта. Опитният бразилец е приоритетната цел за Интер и треньора Лучано Спалети, който в момента изживява първата си криза откъм резултати.

По принцип от Дзянсу не бяха никак склонни да пуснат играча просто под наем, като се има предвид, че преди 2 години броиха 25 милиона паунда. Натискът от „Сунинг Груп” свърши работа, но сега босовете се притесняват, че с преотстъпването могат да разгневят УЕФА.

Трансферът на Рамирес в Интер клони към комедия

На този етап единственото разумно решение изглежда взимане под наем с опция за откупуване, но пак не е сигурно как ще бъде изтълкуван подобен ход в европейската футболна централа, където съблюдават внимателно за нарушения на Финансовия феърплей.