За преминаването на полузащитника Рамирес в Интер се знае вече от доста време и се очаква единствено отварянето на зимния трансферен прозорец, за да се финализира преминаването му от Дзянсу Сунинг. Италианските медии обаче разкриха, че всъщност китайският клуб доста изненадващо се оказва недоволен от условията, при които сделката се ще се случи.

Рамирес пристига рано в Интер

За никого не е тайна, че и Интер, и Дзянсу имат един и същ собственик – консорциумът „Сунинг Груп”. Това значи, че Рамирес, който още този месец трябва да се яви в базата на „нерадзурите”, едва ли би трябвало да очаква каквито и да било недоразумения.

Причината за недоволството на китайския клуб има общо с това, че реално Рамирес ще бъде преотстъпен под наем.  Фактът, че той е очакван тренира в Италия преди 1-и януари допълнително утежнява ситуацията, след като Дзянсу брои 30 милиона евро за него през януари 2016 година.

Tuttosport: Рамирес се договори с Интер

Годишната заплата на Рамирес в азиатския тим възлиза на 11 милиона евро годишно, като няма да е учудващо, ако голяма част от нея продължи да се води по техните отчети. Дзянсу би предпочел да продадат играча, вместо да го преотстъпва на „нерадзурите”.