Полузащитникът на Милан Марио Пашалич призна, че иска да остане при „росонерите“, макар и наемът му от Челси да изтича. Самият той обаче призна, че думата ще има английския клуб, чиято собственост е.

22-годишният играч дойде на „Сан Сиро“ преди началото на сезона и в началото имаше проблеми да се наложи заради поредица от контузии. В последно време Пашалич се представя на много високо ниво, като равносметката му е 4 гола и 1 асистенция в 21 мача от Серия А.

Паоло Малдини не вярва на новите босове в Милан

„Все още не сме водили преговори с новите директори в Милан, тъй като те пристигнаха съвсем на скоро и засега имат други приоритети“, разкри агентът на Пашалич – Марко Налетилич.

„Не познавам новите шефове на Милан и ще се срещнем, за да дискутираме ситуацията в края на сезона. Спокойни сме и не бързаме.“

Милан планира революция в своя състав през лятото

„Още не съм говорил за Марио и с мениджъра на Челси Антонио Конте. Последният ни контакт с англичаните беше преди 2 месеца. Марио е много щастлив в Милан и иска да остане, но това зависи от много фактори, в това число плановете на Челси и преценката им.“

„Очевидно проектът ще бъде важен за нас и е хубаво да се знае каква ще е ролята на Пашалич в него. За неговото израстване е от фундаментално значение да играе регулярно и да бъде взиман под внимание“, заяви Налетилич.