Футболистът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата призна, че би се радвал "червените дяволи" да привлекат Джейдън Санчо, след като описа крилото на Дортмунд като "велик играч". Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер отчаяно искаше да подпише Санчо миналото лято, но неуспехът на Юнайтед да се класира за Шампионската лига сложи край на надеждите им. Въпреки това Юнайтед поддържа силен интерес и се смята, че водят в битката за 20-годишния англичанин, който Дортмунд е оценил на 120 милиона паунда.

Санчо привлече интерес от цяла Европа, но Юнайтед в момента е единственият клуб, който е готов да отговори на исканата от немците сума за Санчо.

Хуан Мата използва социалната мрежа „Instagram“ в четвъртък, като включи в Live чат звездата на Байерн Мюнхен Серж Гнабри. Испанецът намекна в чата ще се включи и специален гост, а по-късно обяви, че това е защитникът на Дортмунд Матс Хумелс. Мата беше залят от въпроси за съотборника на Хумелс Санчо по време на включването. На един от въпросите той отговори по следния начин:

„Трябва ли да подпишем Джадон Санчо? [Смеейки се попита испанецът] Какво искате да кажа?! Всички знаем, че той е страхотен играч. Той прави фантастичен сезон в Дортмунд. Но не е моя отговорността да говоря за тези неща. Харесвам го като играч, но не мога да кажа нещо повече".

Почти веднага след като отговори на въпроса Мата покани Хумелс да се включи. Тогава германецът отговори на Мата, че вече е видял за какво става въпрос преди да бъде поканен.

„Слушах ви как говорите за Санчо!“, каза Хумелс, докато и двамата играчи избухнаха в смях.

Хуан Мата и Матс Хумелс

източник: Instagram.com