Футболистът на Челси, Калъм Хъдсън-Одой, предизвика съотборника си в английския национален отбор Джейдън Санчо да се сблъскат в турнира, организиран от ФА. Виртуален турнир по FIFA 2020 ще изправи един срещу друг водещи играчи от Висшата лига на Англия, а по всичко изглежда, че Хъдсън-Одой вече си е избрал противник. 

"Знаете ли кого ще предизвикам? Момчето, което смята, че е по-добър от мен на тази игра, но той знае, че това не е вярно. Ще предизвикам Санч. Джейдън Санчо. Чакам те, не ме интересува къде си и какво правиш. Ще играеш срещу мен, приготви се", заяви Хъдсън-Одой.

"Да имаш приятел като него е страхотно. Помага ти да бъдеш себе си, невероятно е. Още от първият ден в националния отбор ми помага стращно много и ме кара да се чувствам комфортно", призна младокът. 

Джейдън Санчо е приоритет №1 в трансферните цели на "сините", които срещат не малък отпор от настоящия клуб на футболиста - Борусия Дортмунд, и конкуренцията на другите водещи английски тимове. Засега Санчо не е направил своя избор, но още преди няколко месеца футболистът заяви, че винаги се е възхищавал на легендите на Челси - Франк Лампард и Дидие Дрогба.