Треньорът на Кристал Палас Рой Ходжсън призова ръководството на клуба за класни нови покупки през следващия сезон. Бившият мениджър на Англия заяви, че иска сериозно подсилване на офанзивната мощ и ще търси доказан голмайстор за новата кампания.

„Имаме спешна нужда от нови футболисти, но не просто футболисти, а доказани имена във футбола. Класните отбори разполагат с истински голмайстори, които могат да решат всеки мач и да избухнат във всеки един момент. Бих желал да имаме играчи на нивото на Джейми Варди или Дани Ингс, за мен те двамата са завършени нападатели и се вижда колко помагат на своите отбори", започна специалистът.

'Ще се подсилим най-вече в атака за новия сезон, защото там изпитваме сериозни проблеми и се нуждаем от промени. Ако през този сезон бяхме реализирали положенията, които създавахме във всеки мач, сега нямаше да сме на 13-о място в класирането, а доста по-нагоре. Както вече споделих, възхищавам се на Джейми Варди и Дани Ингс, и ще търсим нападатели точно с техните характеристики“, коментира специалистът.