Бунтарът в редиците на Реал Мадрид Хамес Родригес не мисли да играе в Англия, пише испанското издание Don Balon. Макар че, към колумбиеца интерес проявяват Манчестър Юнайтед и Челси, той е на път да остане от другата страна на Ла Манша, като избере Байерн Мюнхен.

Решаващи седмици за Иско, Мората и Хамес

Според медията това е голямото желание на 25-годишния играч, който се умори да бъде резерва на „Сантиаго Бернабеу“. През последните месеци неговия статут в Реал постоянно е поставян под въпрос, а редица европейски грандове са готови да се възползват. Хамес блестеше за „лос бланкос“ в първия си сезон (2014/2015), но след това изгуби титулярното си място.

Малшансът все така преследва Хамес

Докато навсякъде се говори за апетитите на Юнайтед и Челси, може да се окаже, че Байерн ще отмъкне южноамериканеца под носа на всички. Дотук германският гранд се опитва да действа бързо и без много шум, за да не се стигне до трансферна война с наддаване, което не е най-добрият вариант за тях.

За Реал има по-страшно от китайските милиони

В същото време Хамес отчита, че в Челси и Юнайтед може да се озове в същата ситуация, от каквато се опитва да избяга в момента. Байерн съвсем скоро ще трябва да помисли по-сериозно върху подмладяването на отбора си, особено в нападение, докато при Челси и Юнайтед този процес не е толкова спешен.