Футболистът на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими каза, че е поласкан от интереса от цяла Европа. Мароканецът е следен от редица топ европейски клубове заради силните си изяви със „жълто-черната“ фланелка. Ашраф подписа двугодишен договор под наем с Борусия през 2018 година и изглежда е готов да се завърне в Реал Мадрид, който държи правата му, в края на сезона.

Бъдещето на 21-годишния младеж остава обаче несигурно, след като Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен, Ювентус, Челси, Арсенал и Борусия ще се борят за неговия подпис.

"Кой не харесва да се интересуват от него? Гордея се с това, което правя. През юни ще трябва да взема решение и това ще бъде чудесна стъпка за кариерата ми. На теория договорът ми приключва през юни и оттам трябва да се върна в Реал Мадрид“, сподели той пред „Cadena SER“.

"Все още не съм имал контакт с Мадрид по този въпрос, но си представям, че скоро ще проведем някакъв разговор, за да разберем кое е най-доброто за мен. Не знам кога приключва договорът ми, с това се занимава моят агентл Това е същият договор, който подписах през 2017 година", каза Хакими, когато бе попитан за договора му с Реал приключва в Мадрид.

Хакими сподели и как тренира в момента в Дортмунд.

"Пристигам в 10 и започваме да тренираме в 10:30. Работя с моята група, която от петима или шестима души. Не се засичаме. Всеки тренира сам. Ние не осъществяваме никакъв контакт“, заяви още мароканецът.