Дейвид Бекъм иска да привлече бившия си съотборник от Реал Мадрид Серхио Рамос в Интер Маями. 34-годишният испански защитник има договор с „белите“ само до края на сезона и това би означавало, че той може да се присъедини към клуба от МЛС като свободен агент следващото лято, твърди „AS“.

Двамата с Бекъм играха заедно в Реал в продължение на две години между 2005 и 2007 година след пристигането на Рамос от Севиля.

Бекъм е съсобственик на Интер Маями, като през този сезон те се изкачиха до най-елитната дивизия зад Океана.

Бившият футболист на Реал Мадрид Гонсало Игуаин вече се присъедини като свободен агент от Ювентус през лятото, а същото стори и Блес Матюиди.

Според информациите трансфер на Ромас в САЩ е доста възможен, защото бранителят е голям фен на Маями, където има и много приятели.

Капитанът на „белите“ отбеляза 100-ия си гол за клуба срещу Интер миналата седмица в мача между двата тима в Шампионската лига. Твърди се, че в момента се водят преговори между защитника и Реал Мадрид за нов договор. Смята се, че „лос бланкос“ предлагат на Рамос удължаване с една година, докато испанецът желае да преподпише за две.