Президентът на Тотнъм Даниел Леви е склонил да намали цената на нападателя Хари Кейн. Както е известно, звездата на „шпорите“ е искан сериозно от шампиона Манчестър Сити и иска да напусне клуба това лято, но босът на лондончани би го пуснал само при достатъчно висока оферта, която трябва да бъде на стойност около 140 милиона паунда, твърди „Daily Star“.

След като Манчестър Сити плати 100 милиона паунда на Астън Вила за Джак Грийлиш, Леви вече знае, че Кейн струва повече и ще стане още по-категоричен в исканията си. От друга страна обаче именно „гражданите“ са най-настоятелни в преговорите за нападателя, а те трудно биха извадили платили още една трицифрена сума в рамките на един трансферен прозорец.

Досега Леви настояваше да получи 160 милиона паунда, за да се раздели с Кейн. Последните информации обаче сочат, че той е склонен леко да намали претенциите си и да пусне 28-годишния играч срещу 120 милиона паунда и още 20 милиона под формата на бонуси.

Иначе нападателят вчера поднови тренировки с тима. Очаква се днес той да се срещне с новия мениджър Нуно Еспирито Санто, за да обсъди бъдещето си в клуба.

Английският национал има 166 гола във Висшата лига, което е с 94 по-малко от рекорда на Алън Шиърър и неговите 260 попадения.