Отборът на Челси е готов да се включи в надпреварата за звездата на Ювентус Адриен Рабио. Французинът пристигна в Торино през лятото на 2019 година със свободен трансфер от Пари Сен Жермен и не изкара много сполучлив първи сезон. През тази кампания обаче е основен играч в полузащитата под ръководството на Андреа Пирло.

„Биаконерите“ обаче се очаква да направят големи промени в състава през лятото след поредното ранно отпадане от Шампионската лига. Тимът може да се прости и с титлата в Серия А, след като изостава с 12 точки от лидера Интер.

„Tutto Mercato“ твърди, че Челси може да се опита да събере отново 25-годишния халф и мениджъра Томас Тухел. Полузащитникът игра под ръководството на германеца в ПСЖ и сега се смята, че двамата отново могат да работят заедно на „Стамфорд Бридж“.

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти, който също е работил с Рабио в ПСЖ, има желание да го вземе на „Гудисън Парк“, докато наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола също се смята, че е почитател на французина.

Миналата седмица се появиха информации, че Ювентус може да предложи на Манчестър Юнатйед интересна размяна, като даде Рабио за сметка на Дони ван де Беек.

Друг полузащитник , който се очаква да напусне торинци това лято, е бившата звезда на Арсенал Аарън Рамзи.