Тимът на Уест Хем ще трябва значително да покачи оферта си, за да има шанс да привлече защитника на Бърнли Джеймс Тарковски, пише „Sun“. Смяташе се, че първата оферта на „чуковете“ на стойност от около 27 милиона британски лири ще бъде достатъчна, за да убедят „виненочервените“ да пуснат своя играч в Лондон.

Лестър и Кристъл Палас също се смята, че следят бранителя, който оценяван високо на „Търф Моор“. 27-годишният англичанин направи много силно партньорство с капитана Бен Мий в центъра на отбраната на Бърнли в последните два сезона.

Според информациите от Бърнли не смятат да се разделят с Тарковски, като са му поставили непосилната за много клубове цена от около 45 милиона паунда.

Според други източници пък Уест Хем е готов да отправи подобрена оферта, която ще бъде в размер на 30 милиона паунда плюс допълнителни бонуси, като са надяват това да бъде достатъчно за Бърнли да приеме предложението.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.