Звездата на Кристъл Палас Уилфрид Заха предприе поредния ход в битката да си издейства изходящ трансфер до края на трансферното лято. Футболистът на лондончани пусна изключително двусмислено послание в сторито си в „Инстаграм”, което впоследствие бързо изтри.

Както е ясно, 25-годишният национал на Кот д’Ивоар подаде молба за трансфер до управата на „орлите”, където подобна идея не срещна кой знае каква подкрепа. Палас опита да обвърже основния си атакуващ играч с рекорден нов договор, като предвидените в него 125 хиляди паунда седмично щяха да направят Заха най-скъпоплатеният в цялата история на клуба. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед категорично отказал с мотива, че иска да премине в клуб, с който да вкуси от Шампионската лига.

Затова най-усърдните слухове в момента са по адрес на Тотнъм и Борусия Дортмунд. Само че те и агентите на Заха трябва да действат бързо, тъй като трансферния прозорец в Англия затваря след 2 седмици.

Именно за нещо подобно загатна и самият нападател с изтрития си пост в „Инстаграм”: „Днес е денят, в който ще настъпи промяна във всичко…”

Освен това впечатление на последователите на Заха в социалната мрежа направи и фактът, че футболистът е премахнал Кристъл Палас от своя профил.

Още по темата:

Голямата звезда на Палас подаде молба за трансфер

Заха може да стане първото лятно попълнение на Тотнъм