Братът на Уилфрид Заха призова Кристъл Палас да позволи на атакуващия футболист да го пусне посока Арсенал. „Артилеристите” силно желаят да привлекат Заха през лятото, а Джудисаел Заха потвърди, че трябва да има компромиси от всички страни, за да се изпълни желанието на Заха – да играе в европейски мачове.

Отборът от южен Лондон е поставил цена от 80 милиона паунда за котдивоареца, като Арсенал твърдо не може да си позволи тази сума, ако е истина, че клубът разполага със скромните 45 милиона за нови футболисти.

„Уилфрид Заха изкара два много силни периода в Палас и с това, което постигна там. Изигра голяма роля за промоциите на Палас, след което отиде в Манчестър Юнайтед и се завърна, за да помогне на отбора да се консолидира в Премиър лийг”, коментира Джудисаел Заха.

„По-рано Палас ми сподели, че ако се появи вариант Уилфрид да премине в клуб, който играе редовно европейски футбол, то те няма да го спират, защото знаят, че лимитът, който може да достигне в Палас вече е достигнат. Надявам се да спазят обещаното, тъй като се надявам да се стигне до споразумение с Арсенал бързо”, завърши братът Заха.

Палас наскоро загуби защитника си Аарън Уан-Бисака за 50 милиона лири, след като отиде в Манчестър Юнайтед. В Палас считат обаче, че щом са взели за Уан-Бисака 50 милиона паунда, то Заха наистина струва минимум 80 милиона лири.