Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис за пореден път отхвърли възможността да привлече Анхел Ди Мария през лятото. В същата светлина филмовият продуцент се изказа и във връзка с Марио Балотели, който също беше предложен на „везувианите”.

В поредна сесия на въпроси и отговори от типа „вярно или невярно” пред клубното радио „Кис Кис” Де Лаурентис отново се разкри подробности около селекцията, която се извършва в момента. Така той потвърди аз интереса към крайния защитник на ПСВ Айндховен Сантиаго Ариас и разкри, че клубът е свалил своя интерес към Юсуф Сабали. Босът също така обсъди съдбата на звездата Дрийс Мертенс и полузащитникът Алберто Граси, който към момента минава за излишен на „Сан Паоло”.

„В случая на Ариас първо трябва да разрешим въпроса с квотите за чужденци извън границите на Европейския съюз”, коментира Де Лаурентис.

„Дали преговаряме с Франческо Барди (вратаря на Фрозиноне – б.р.)? Първо трябва да дадем време на контузения Алекс Мерет да се възстанови спокойно. Колкото до преговорите, нито е вярно, нито е невярно. Мертенс със сигурност няма да напусне, а колкото до Марио Балотели, вече години наред повтарям, че няма да подпишем с него, така че това си е лъжа.”

„Граси? Имаме много интересна оферта от Испания за него. Преценяваме кое ще бъде най-доброто решение за него, но няма да го пуснем в Парма или Каляри, тъй като нито един от тези тимове не предложи 18-те милиона евро, които искам”, допълни Де Лаурентис.

Още по темата:

Патронът на Наполи култов: Бензема и Ди Мария? Не ми трябват старци

Бензема за боса на Наполи: Поредния откачалник!

Сари не смята повече да се занимава с бившия си работодател