Все по-неясно изглежда бъдещето на звездата на Лийдс Калвин Филипс. Според множество информации, Филипс е много близо до трансфер в Манчестър Сити, но сега, бившият играч на Лийдс - Дани Милс, призова английския халф да помисли доста добре, преди да взима прибързани решения.

Според Милс, Калвин Филипс изобщо няма да играе редовно при „гражданите“ и все още не е дошло времето за голям трансфер.

„Следя непрестанно какво се пише в медиите и все повече хора свързват Калвин с трансфер в Манчестър Сити. Със сигурност, тези информации не са случайни, но той трябва добре да помисли за кариерата си. Бих го посъветвал, да не бърза с решението си и да се замисли за своето бъдеще.

Аз считам, че ако Филипс премине в Сити той няма да играе редовно и това ще се окаже проблем за него. В Лийдс той е звезда и според мен по-правилното е да остане в клуба. В тима от Манчестър конкуренцията е убийствена и за Калвин просто няма да има място в състава. Така че нека се обмисли добре всяка стъпка, защото мисля, че към този момен в Лийдс на него не му липсва нищо“, каза Милс.