В началото на месец март се подновява американското футболно първенство МЛС и от този сезон ще има нов отбор в лицето на Интер Маями. Собственик на отбора е бившият английски национал Дейвид Бекъм. Англичанинът е играл за редица европейски грандове, след които Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан и ПСЖ.

Според френския „L'Équipe“ ще се опита да вземе нападателят на Барселона Антоан Гризман след края на сезона в Европа. Пред време се появиха информации, че той водил разговори с Лионел Меси, Луис Суарес и Серхио Бускетс един ден да се присъединят към неговия тим.

От една страна този трансфер е напълно възможен, защото откакто французинът напусна Атлетико и се присъедини към „каталунците“ не може да достигне тази форма, която показваше в Мадрид. Второ, защото той е голям фен на НБА и често пътува точно към Маями, за да си почива.

От друга страна обаче Гризман има договор с Барса до лятото на 2024 година, а записаната му откупна клауза възлиза на 800 милиона евро. Също така не е ясно дали самият клуб ще иска да се раздели толкова рано с него, а и дали французинът ще бъде склонен да напусне Европа преди да е навършил 30-годишна възраст.