Агентът на бранителя на Лестър Чаглар Союнчу - Мустафа Догру, хвърли бомба, след като сподели, че Барселона следи клиента му и се интересува от евентуален трансфер през лятото. 

9 снимки

Турският национал впечатли сериозно с изявите си през този сезон във Висшата лига. Мнозина оценяват изявите на Союнчу почти толкова високо, колкото тези на звездата на Ливърпул Върджил Ван Дайк. 

Агентът на играча сега излезе с информацията, че Барселона се интересува от мощния бранител още докато се е подвизавал по турските терени. 

"Възможно е Чаглар да заиграе в Барселона през това лято. Барса иска да подпише с него още от дните му в турския Антинорду. Ние проведохме разговори тогава, но приехме предложението на Фрайбург, тъй като ни трябваше тим, в който той да играе редовно, за да се развие", започна разкритията си Догру. 

"Мисля, че във Висшата лига единствено Ливърпул може да привлече Чаглар, заради финансовите условия в момента. Не бива обаче да забравяме за френските отбори и по-конкретно Пари Сен Жермен", завърши агентът на Союнчу.