Бившият играч на Ливърпул Марио Балотели призова изпадналият в немилост при „червените“ Мамаду Сако да го последва и да се присъедини към Ница.

Италианският национал пристигна на „Анфийлд“ преди 2 години с идеята да замени продадения в Барселона Луис Суарес, но тотално се провали с тази задача и след сезон под наем в Милан в крайна сметка това лято бе пуснат да отиде в Ница със свободен трансфер. Този ход възроди кариерата му и сега 26-годишният футболист отново напомня за добрите си дни с екипа на отбора от Лазурния бряг.

Агентът на Супер Марио изригна: Клоп е л**но!

Сако също се намира в нерадостно положение към момента – той играе единствено за юношеския тим на „червените“, след като през лятото бе отстранен от лагера в САЩ заради нарушаване на дисциплината. Ливърпул дори опита да го даде под наем на Стоук Сити в последните мигове от летния трансферен пазар, но самият Сако отказа сделката.

Балотели призна, че отново с радост би делил една съблекалня със Сако и го призова да не губи време, а да поема към Ница. „Голяма загуба е, че футболист като него не играе. Аз играх заедно с Мама. Той е един от най-добрите защитници, с които съм работил. Определено трябва да си тръгне“, коментира Балотели.

„Ако той поиска да го направи, мисля, че един трансфер в Ница ще е добър за него. Ще си поговоря с него по този въпрос. Дали ще е през януари? Да, би било добре да го вземем тогава“, добави италианецът.