Нападателят Марио Балотели е получил предложение да смени континента и да заиграе в Китай. Италианският национал, който тъкмо бе реабилитиран в отбора от новия селекционер Роберто Манчини, категорично отхвърлил този сценарий, макар че така се лишил от годишна заплата в размер на 30 милиона евро.

Новината е на „Скай Италия”, откъдето посочват и основните мотиви зад отказа на острието. Супер Марио е на 27 години или иначе казано – в най-добрия период от кариерата си. В момента неговият приоритет е преди всичко да бъде част от „скуадра адзура”, отколкото да получава тлъсто възнаграждение.

В момента има леки неразбории около ситуацията на Балотели  в доскорошния му тим Ница. Според някои източници договорът на тарана технически е изтекъл, а следващият му отбор ще трябва да заплати 10 милиона евро на „орлите”. Те от своя страна останаха разочаровани от факта, че играчът не се яви за началото на лятната им подготовка. Според специализирания сайт transfermarkt.com Балотели има действащ контракт с клуба от Лазурния бряг до юни 2019 година.

Още по темата:

Балотели се забърка в нов скандал

Райола бута Балотели в ръцете на Наполи, там се чудят