Съветникът на президента на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Хил Марин обяви, че клубът няма никакво намерение да продава Антоан Гризман нито през януари, нито през следващото лято.

„Не искаме да продаваме Гризман нито сега, нито през лятото“, коментира той пред „AS“.

„Евентуалният трансфер на Гризман обаче не зависи от нас. До лятото е невъзможно той да напусне Атлетико Мадрид, защото до 1 юли освобождаващата клауза в неговия договор е 200 милиона евро, след което отново ще стане 100 милиона евро“, добави Хил Марин.

„Струваше ни много, за да съберем Гризман и Диего Коста отново. Мисля, че това ще бъде много добре, както за отбора, така и за самите футболисти.“

„Не искаме да продаваме Гризман нито сега, нито през следващото лято. Но след 1 юли няма да може да контролираме ситуацията. Няма всичко да зависи от нас. Гризман е много важен футболист за всички в Атлетико. Той се разви изключително много. Желанието ни е той да продължи с нас.“

Пътят на Гризман към Барселона е разчистен

„Атлетико Мадрид е мястото за Диего Симеоне. За Атлетико той е треньорът на света. Вярвам, че Диего ще остане при нас и през следващите два сезона. Между него и клуба има симбиоза“, каза още Мигел Анхел Хил Марин. 

Атлетико сезира ФИФА заради Барса

От Барса потвърдиха, че са влезли в контакт с Гризман

Босът на Барселона вечеря със семейството на Гризман

Сересо говори за евентуалното напускане на Гризман

Симеоне: Гризман ще бъде свободен да си тръгне... в един момент

Антоан Гризман е в ръцете на Барселона