Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти е готов да привлече двама от нарочените за гонене от Тотнъм - Деле Али и Хари Уинкс, пише „Daily Mail“. Според изданието италианецът е почитател на играта и и на двамата футболисти, чието бъдеще под ръководството на Жозе Моуриньо остава доста несигурно.

Деле Али не получава почти никакъв шанс за изява през този сезон, докато Уинкс все пак има записани повече минути от своя сънародник, но отново са доста оскъдни. Сега Евертън е готов да доведе на „Гудисън Парк“ поне един от двамата под наем, след като бъде отворен трансферният прозорец през януари.

Френските милиардери от Пари Сен Жермен също следят ситуацията с Деле Али, като парижани се опитаха да вземат атакуващия халф още през лятото, но тогава „шпорите“ отказаха да го пуснат. Сега обаче се твърди, че от ПСЖ ще се пробват отново през следващия месец.

Перспективата Али обаче да остане във Висшата лига с Евертън може да се окаже по-примамлива за английския национал. Смята се, че Уинкс също е отворен за напускане и шансът да работи под ръководството на Анчелоти отговаря на амбициите му.