Суперагентът на Златан Ибрахимович – Мино Райола сподели, че той и клиентът му са готови да изслушат евентуално предложение от Милан. Слуховете за завръщане на шведа в един от бившите му тимове станаха изключително интензивни през последните няколко дни.

37-годишният ветеран в момента блести с екипа на Лос Анджелис Галакси в Мейджър Лийг Сокър отвъд океана. Изглежда обаче авантюрата в САЩ няма да бъде последната в богатата кариера на Ибракадабра.

Между 2010 и 2012 година Ибрахимович отбеляза 42 гола за Милан, а наскоро спортният директор Леонардо се изказа доста многозначително относно завръщане на нападателя.

„Към момента Милан не е възможна дестинация, защото разговорите, които сме водили, се случиха преди доста време, но сме готови да говорим отново”, заяви Райола.

„Във всеки случай най-накрая начело на Милан дойдоха нормални хора и собственици, на които можеш да се довериш. Никога не съм имал проблеми с „росонерите”, защото – простичко казано – преди клубът не съществуваше.”

„В момента нито отварям врата, нито я затварям. Има огромно взаимно уважение между Леонардо и Златан. Ибрахимович изживя чудесни мигове в Милан и остави частица от сърцето си в Милано, точно както беше щастлив да играе и за ПСЖ.”

„Никога в кариерата си Златан не искал гаранции, защото той знае, че те се заслужават в тренировките. Ние, така или иначе, трябва да разберем при какви условия, а всеки друг тим е готов да подпише с него”, завърши Райола.

Още по темата:

Златан за Милан: Целият свят ме иска

Гатузо: Ибра? Питайте шефовете...

Милан ще се връща в ШЛ, взимайки Златан Ибрахимович