Агентът на Верати: Той не е по джоба на италианските клубове

Агентът на Марко Верати направи доста сериозен намек, че кариерата на клиента му ще поеме във всяка друга посока, но не и към Серия А. Според Донато Ди Кампли няма италиански клуб, който е в състояние да купи плеймейкъра.

В ПСЖ непреклонни: Верати не се продава

24-годишният италиански национал в момента се намира на несигурна почва, тъй като желае да бъде продаден, докато неговият клуб Пари Сен Жермен не е склонен да стори това. На всичкото отгоре отвсякъде долитат информации, че Барселона е отправил изключително щедра оферта за Верати.

„Ситуацията е трудна”, призна и Ди Кампли. „Не считам, че такава сделка е по възможностите на който и да било италиански клуб.”

Нова среща относно бъдещето на Верати

„Много е сложно Марко да си тръгне сега, но изразихме нашите идеи пред ПСЖ. Не говорим за Барселона или други клубове, всичко зависи от проектите. Смятам, че аз представлявам един шампион и имам своите въпроси. За да останеш шампион, трябва да продължиш да печелиш.”

Барса това чакаше от Верати, вади астрономическа сума

„Ако ПСЖ не желае да го продаде, въпреки всички оферти, идващи от всеки край на Европа, тогава ще трябва да проверим опциите си и в Италия”, добави Ди Кампли.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Барселона Пари Сен Жермен ПСЖ Марко Верати

Трансфери