Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората коментира по много интересен начин спекулациите, че мениджърът на Челси Антонио Конте го иска в състава си. Испанският национал заяви, че ако италианският специалист му е звънял по телефона, явно е набрал стария му номер.

24-годишният Мората се завърна на „Сантиаго Бернабеу“ през това лято, след като прекара две много успешни години като играч на Ювентус. Именно тогава той имаше шанса да работи с Конте, а двамата и до днес споделят взаимни симпатии. Те са и основата за слуховете, че италианецът иска острието на „Стамфорд Бридж“.

Лукаку вече бил уреден за Челси?

Самият Мората показа нагледно, че интересът на Челси – дали действителен или не – няма да го разсее в най-важния етап от сезона. „Ако Конте продължава да ми звъни, явно го прави на стария ми номер, понеже нищо не е стигнало до мен“, каза Мората пред испанския ежедневник „АС“. „Той няма да получи новия ми номер.“

Разнобой в Челси за новия нападател

„Чувствам се добре в Реал Мадрид и това е най-важното. Вкарвам, усещам се като важна част от състава и искам да продължа по същия начин. Не мога да говоря за следващия сезон, когато навлизаме в най-отговорната и тежка част от сезона.“

Знаци от съдбата?! Гаджето на Мората търси дом в Лондон

„Предстои ни тежък график с мачове. Сега идва ред на тежки мачове и трябва да се постараем да спечелим всички възможни трофеи. Все пак с тази цел сме тук“, заключи Мората.