Еден Азар далеч не е единственият от фамилия Азар, към когото интерес проявяват един куп големи отбори. Еден действително проправи пътя, но неговите по-малки братя Торган (на 25) и Килиан (на 23) също са много качествени футболисти, които вървят уверено в своите кариери. И още през лятото и двамата могат да осъществят сериозни трансфери!

В последните години Торган се превърна в една от звездите на Борусия Мьонхенгладбах и вторите в Бундеслигата искат да го задържат в редиците си. Само че към момента Торган не желае да поднови изтичащия си през 2020-а година договор. Ако ситуацията остане такава, то мениджърът Макс Еберл ще го продаде през лятото, за да може клубът да получи солидни постъпления. Най-сериозен кандидат за белгиеца е Борусия Дортмунд, а споменаваната трансферна сума е 42 милиона евро.

Всичко това пък може да засегне много пряко и най-малкия, Килиан. Защото той пък е кандидат за заместник на батко си в Гладбах! Килиан е собственост на Челси, но играе под наем в белгийския първодивизионен Серкъл Брюж, за който има 14 мача и 2 гола през сезона. От дълго време Еберл следи развитието му.

Той дори го вкара в отговора си на въпрос, дали води преговори за нов договор на Торган с бащата Тиери, който е и агент на синовете си. "В момента нямаме разговор. Той има много работа със синовете си - Килиан също е много добър играч."