Вратарят на Тотнъм Уго Лорис получи съвет от бившия селекционер на Франция Раймон Доменек да не се съгласява на трансфер в Манчестър Юнайтед. Специалистът изтъкнал, че бившият страж на Олимпик Лион заслужава да бъде част от далеч по-голям клуб.

Според Доменек 28-годишният Лорис заслужава тим, с който всяка година ще играе в Шампионската лига, а по негово мнение между „шпорите“ и „червените дяволи“ особени разлики няма.

„Не мога да взимам решения от негово име, но по мое мнение той трябва да играе в Челси, Арсенал или Манчестър Сити, за да бъде част от Шампионската лига“, коментира Доменек.

„Тотнъм е голям клуб, но не е най-големият. Манчестър Юнайтед се класира за Шампионската лига, но аз наистина не мога да видя разлика между тях и Тотнъм.“

„За мен той трябва да отиде в Челси, Арсенал или Манчестър Сити. Мисля, че Юнайтед вече не е сред най-големите в Англия. Наистина съм на това мнение. Арсенал винаги е бил такъв отбор, Челси – също, а Манчестър Сити започва да се превръща в такъв. Юнайтед и Тотнъм попадат в категорията на останалите отбори. За мен Лорис е вратар, който трябва да бъде в най-добрия английски, френски, италиански или германски тим“, завърши Доменек.