Ръководството на Тотнъм е изразило твърда позиция, че няма да се разделя с вратаря Уго Лорис, независимо от размера на офертите, които пристигат за него.

Френският национал попада в трансферните планове на Манчестър Юнайтед, които по всяка вероятност ще продадат Давид Де Хеа на Реал Мадрид. По принцип има традиция лондончани да се продават един от най-добрите си играчи именно на „червените дяволи“ - като Майкъл Карик и Димитър Бербатов преди години, но тя е крайно непопулярна сред феновете на тима.

Самият Лорис има амбициите отново да играе в Шампионската лига, което му се случваше редовно като играч на Олимпик Лион. Затова и Юнайтед изглежда като примамлива дестинация. Президентът на Тотнъм Даниел Леви обаче твърдо е заявил, че 28-годишният страж ще продължи да играе в тима му.

Преди време в подобна позиция се озоваха впоследствие продадените на Реал Мадрид Лука Модрич и Гарет Бейл. Всеки един от тях намери начин да си издейства трансфера, като хърватинът отказа да започне подготовка с „шпорите“ и така ги принуди да сключат сделката.