Кристиано Роналдо беше поканен да играе в Рома, ако животът в Реал Мадрид вече не му харесва. Поканата дойде от звездата на "вълците" Раджа Наинголан, точно в навечерието на първия сблъсък между двата тима от осминафиналите в Шампионската лига. 

"Единствено виждам, че той бележи всяка седмица. Ако Реал не го искат, добре дошъл е при нас, със сигурност ще ни помогне, защото е сред най-добрите в света", заяви белгиецът на пресконференцията преди мача. 

В момента постоянно се говори, че португалецът иска да напусне "Сантяго Бернабеу", а това се подсилва и от критиките по негов адрес в испанските медии заради колебливото му представяне от началото на сезона и липсата на важни голове. 

"Нормално е да се говори постоянно за тези футболисти. Те са най-добрите в света и сами са си виновни за това. След като са толкова велики, нормално е всеки миниатюрен спад във формата им да се преекспонира и да се правят трагедии от това."

"Кристиано и Лео Меси са двамата най-добри играчи в света и винаги предизвикват огромни очаквания у феновете. В който и тим да играят, те го правят сред най-силните в света", сподели още Наинголан.