Мениджърът на Арсенал Арсен Венегр коментира, че с него начело „артилеристите“ са прогресирали. Специалистът добави, че това се е случило без пари, а само с труд.

Французинът изрази това мнение преди осминафиналния реванш с Барселона за Шампионската лига. Първата среща завърши с успех за каталунците 2:0.

„Откакто дойдох аз, Арсенал прогресира. Това се случи без пари. Само с нашия труд“, започна Венгер.

„Мисля, че ключова за нас срещу Барселона ще бъде защитата. Разбира се, не бива да заравяме да атакуваме“, добави Венгер.

„Ние сме наясно, че Барселона притежава фантастични футболисти и това ни задължава да се стараем много в отбраната“, каза още специалистът.

„Барселона е фаворит. На 90% отборът има предимство пред нас. Ние обаче ще се постараем да се възползваме максимално от въздадените от нас възможности“, коментира Венгер.

„Иниеста е един от най-добрите играчи, които е притежавал Барселона до момента. Той е продукт на Ла Масия“, обясни по адрес на опитния халф на каталунците Венгер.

„Аз съм достатъчно достоен човек и винаги давам най-доброто от себе си. Футболът не ми дължи нищо. Знам, че съм дал най-доброто от себе си за отбора, за който работя, а това, което мислят хората е съвсем различна тема“, завърши мениджърът на „топчиите“.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS