Тио Уолкът реализира осмия си гол за Арсенал през сезона в срещата с Лудогорец в група А на Шампионската лига, завършила с разгромна победа с 6:0 за "артилеристите". Английският национал е сигурен, че целият състав на лондончани използва силния момент, в който се намира.

"Головете са нещо фантастично, но ние винаги искаме да запазим вратата си без получено попадение. Това винаги е нашата първа цел и успяхме да я постигнем. Знаем, че играем силно в предни позиции. През този сезон се справяме доста по-добре и в защита. Добрите представяния предстоят. Противникът започна силно и технически те имат доста добри футболисти", каза нападателят.

"Резултатът показва, че ни е било лесно, но това не беше точно така. Можем да бъдем горди и гледаме напред към мача ни през уикенда. Винаги искаме да се възползваме от шансовете в атака. Този невероятен резултат ще ни помогне за следващия мач. Целият отбор е изключително уверен в този момент. Трябва да останем съсредоточени и да не гледаме чак толкова напред в бъдещето. Фокусирани сме върху срещата с Мидълзбро. Ще имаме много трудни мачове. Винаги е добре да се представяме силно и да бъдем на върха, но продължаваме да преследваме нашите цели", заяви Уолкът след двубоя срещу Лудогорец в Северен Лондон./БТА