Треньорът на Твенте Мишел Прюдом бе много ядосан от равенството 1:1 у дома срещу Вердер Бремен в Шампионската лига, тъй като тимът на Николай Михайлов водеше в резултата десет минути преди края.

„Нашата основна цел е още да бъдем в Европа и след зимната пауза. Само след като това се постигне, ще видим какви други възможности има пред нас”, каза Прюдом.

„Сега имахме шанс да се изравним с Тотнъм в класирането и да излезем с три точки пред Вердер. В края обаче не успяхме да го направим и това е нещо, от което трябва да си вземем урок.”

„Разбира се, че се надявахме да вземем три точки у дома и още по-сигурно го искахме, след като взехме преднина в резултата. Сега ще трябва да направим това на мача в Бремен.”

„Преди началото на мача знаехме, че имаме трудна задача и така и стана. Трябваше да спечелим този мач на наш терен, за да останем на добра позиция.”

„Когато взехме аванс, нещата се развиха грешно. Изравняването не трябваше да се случва. Дори след това ние имахме добри шансове да спечелим. За съжаление, не ги оползотворихме”, каза още легендарният бивш вратар на Белгия и настоящ наставник на Твенте.