Старши треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцки призна, че отборът му е можел да получи повече голове в собствената си врата при поражението с 0:1 от Интер като гост. След седмица италианският шампион ще гостува на реванша от четвъртфиналите в Шампионската лига в Москва.

„Играта ни в атака не се получи. Знаехме, че Интер оставя достатъчно свободни зони и може да се атакува. За съжаление това не ни се получи. Но при такъв натиск, разбира се, е трудно да се запази високо ниво на концентрация през всичките 90 минути, затова и допуснахме този гол”, сподели наставникът.

„Истината е, че играхме срещу съперник от много високо ниво. Следователно, това е добър резултат. Вярно е, че 0:0 е по-приятен резултат, но като си дадем сметка за положенията, които имаше Интер, можеше да бъде и по-лошо”, призна Слуцки.

Относно жълтия картон на Милош Красич, който го вади от реванша в Москва, наставникът каза: „Картонът можеше да бъде избегнат, но не мисля, че това ще бъде решаващо за реванша”.

„Нас и по-рано ни подценяваха. Предстои ни мач със Зенит, имаме много сложен график, но това е нормално за отбори, които участват в евротурнирите”, добави треньорът на руския тим.