Старши треньорът на АПОЕЛ Иван Йованович остана доволен от представянето на своя отбор, независимо от отпадането на тима му на четвъртфиналите на Шампионската лига от Реал Мадрид. Кипърският тим завърши 2:5 в мача-реванш на „Сантиаго Бернабеу“.

"Крайният резултат е напълно справедлив. Без съмнение Реал е по-добрият отбор, но ние си тръгваме доволни. Не смятам, че трябва да гледаме на това като един катастрофален резултат, имайки предвид, че АПОЕЛ доказва като своя силна страна защитата напоследък. Мисля, че феновете на стадиона са останали доволни, а с нашите две попадения и ние сме допринесли за това“, обясни след мача Иван Йованович.

"Като цяло това беше една страхотна година за нас. Само ние стигнахме до тук от всички отбори, които започнаха в Лигата на 12-и юли. Изиграхме 16 мача срещу много класни съперници, а съставът ни не е кой знае колко голям като избор. Работихме здраво и заслужихме да сме тук, да си тръгнем от Лигата не след някой незабележим мач, а на Бернабеу“, коментира още Иванович.