„За съжаление мачът от самото начало тръгна не така, както бихме искали. Допуснахме гол от статично положение в 6-ата минута, а Василий Березуцки получи контузия”, каза треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцки след загубата с 0:1 и отпадането Интер на четвъртфиналите на Шампионската лига.

„Трудно е без доста хора от основния състав, а ги нямаше още Евгени Алдонин и Милош Красич. Освен това изгониха Чиди Одиа в началото на второто полувреме и фактически цялото второ полувреме играхме с десет души.”

„Въпреки всичко искам да благодаря на момчетата и на запалянковците за подкрепата. Момчетата играха качествено, организирано. Но авансът, който имаше Интер вече беше твърде голям, а ние освен това играехме с десет души.”

„Никакви ресурси нямаше да ни стигнат, за да ликвидираме аванса. Направихме всичко, което беше възможно. Благодарен съм на момчетата, че се стараеха да играят добре дори и с човек по-малко, действаха системно и даже в такава ситуация максимално агресивно в атака”, заяви още Слуцки.