Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне демонстрира огромна гордост със своите футболисти след първия мач срещу Барселона, загубен с 1:2. Аржентинецът заяви, че вярва в шансовете на "дюшекчиите" да отстранят каталунците в реванша след седмица.

"Гордея се с моите играчи и съм щастлив, че работя с отбор, в който играчите дават всичко от себе си във всек имач. Те могат да се справят с всяка ситуация. При всяко дърво на пътя, те опитват да скочат над него, не търсят оправдания."

"Играхме много добре до изгонването. Разбира се, Барселона имаше много шансове през второто полувреме и ни върнаха в нашата половина. Беше трудно да излезем. Моите играчи са много силни, искат да продължат да защитават тази фланелка."

"Живи сме. Те имаха своите шансове и може би можеха да вкарат още, но не го направиха и това води до някои очаквания и дава надежда на нас и на феновете, които ще дойдат на стадиона следващата седмица."

"Винаги се чувстваме силни. Ще опитаме да дадем всичко от себе си, всички играчи ще направят това. Много трудно е да стигнеш до полуфиналите, но ще дадем всичко от себе си."

"Когато гледам момчетата в съблекалнята, всички те са щастливи да играят за този отбор. Трябва да намерим най-добрия начин да извлечем най-много от това, което направихме до момента", допълни Симеоне.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS