След двубоят Челси – Стоук Сити Кирил Евтимов имаше възможността да се срещне със селекционера на лондончани Гуус Хидинк. 

И този път Евтимов не пропусна да зарадва домакинът си с известно българско вино от оряховския регион като подарък. По този начин Евтимов пожела на Гуус Хидинк в компанията на виното да измисли най-добрата стратегия, с която отборът на ПСЖ да бъде елиминиран. 

Хидинк прие с охота специалния дар като се надява, той да допринесе за пълния успех в сряда вечер над Ибрахимович и компания. Използвайли възможността да говори с българин холандският специалист изпрати сърдечни поздрави на футболната ни легенда Любо Пенев, на когото той бе треньор във Валенсия и таят взаимни симпатии от съвместният си престой:
"Какво прави Любо, изгубих му следите след като напусна националният ви отбор?".

Гуус Хидинк

източник: Личен архив

След като Евтимов му отговори, че в момента Пенев е треньор на клубен тим в родната България той попита именития си събеседник дали би откликнал ако Любо го потърси за безплатен съвет отностно менаджерския занаят.

"Чрез испанските ни общи приятели Любо Пенев знае как да ме намери. Винаги съм готов да му дам съвет и помогна с каквото мога. Той беше нападател от световна класа", завърши световно известният специалист.