Милан – Бенфика 1

Домакините и настоящ носител на Шампионската лига няма да сгрешат в първия си мач и затова залагаме на твърда 1. Този знак е още по-сигурен, след като добавим, че „росонерите” не дадоха всичко от себе си в мач от Серия А срещу Сиена и завършиха 1:1.

Челси – Розенборг 1

Твърда 1 за Челси, които не се намират в най-добрата си форма, но лондончани няма да сбъркат при домакинството си.

Марсилия – Бешикташ X

Марсилия загуби сензационно през уикенда от Тулуза. Французите ще дадат всичко от себе си, за да се завърнат с победа в най-комерсиалния футболен турнир, но ще срещнат сериозна съпротива от истанбулския гранд.

Олимпиакос – Лацио X

Гърците ще се опитата да вземат максимума от домакинството си, но трудно ще постигнат победа. Лацио не се намира в добра форма, но все пак италианците ще вземат една точка от столицата на Гърция.

Порто – Ливърпул X

Ливърпул ще даде всичко от себе си, за да стартира с победа в Шампионската лига, но това е трудно постижимо, като се има предвид, че английските отбори не са с добри традиции срещу отборите от Португалия.

Реал Мадрид – Вердер 1

Реал тръгна много добре през този сезон. След три победи от три мача в Примера дивисион, сега мадридчани ще стартират с победа и в Шампионската лига.

Шалке 04 – Валенсия X

Един от най-интересните мачове от първия кръг в групите. Валенсия превъзхожда съперника си с по-качествени футболисти, но „кралско-сините” показаха, че са корав отбор, след като измъкнаха равен при гостуването си на Байерн.

Шахтьор Д – Селтик 1

Шахтьор има голям потенциал и почти сигурно ще стартира с победа. Селтик също набира скорост, но в този мач по-вероятният знак е 1.